UserTesting

Client

UserTesting

Year

2021

Location and size

43,000 sq. ft. SF, USA

Share

  • Facebook
  • Twitter
  • LinkedIn
  • Instagram

This technology company embarked on a headquarters redesign throughout 2020 with the objective of creating a physical representation or their culture and values. Visually, their space aims to create empathy and openness amongst its users. Functionally, its goal is to support daily journeys of all end users and their day-to-day work activities.

UserTesting-9-small.jpg

DESIGN HIGHLIGHTS

Booths | Sketch vignettes

UserTesting-4-small.jpg
UserTesting-16-small.jpg

MURAL

The 10-foot tall mural was created by a local artist and aims to reflect the culture and values of our client.

BREAK AREA

"Bringing the outside in" was the inspiration for this common area where staff can enjoy a meal or have a collaboration session surrounded by natural elements and a playful lighting touch.

UserTesting-15-small.jpg

RETURN TO WORKPLACE

Poor indoor air quality (IAQ) can increase the risk of health concerns. UserTesting wanted to bring piece-of-mind to all employees by installing ionizers and UV lighting throughout their three floorplates.

  • Particle reduction with HEPA filters

  • Pathogen control by inactivating harmful DNA

  • Improved HVAC efficiency

USER2.png
USER.png
Screen Shot 2021-07-01 at 11.43.16 AM.png

REPURPOSING THROUGH DESIGN

We're mindful of the resources we use and do our best to give existing elements a new purpose.

Here's an example of an object that was destined to the waste bin, but was salvaged, beautified, and turned into a table for future use.

LOVE THIS PROJECT?

We can help you design and build your return-to-office workplace.

CONTACT US